SARADNJA SA FENOMENALNIM TRENEROM: Dušan Tadić u VRHUNSKOM timu!

Autor:

Sport

08.12.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da je Erik Ten Hag vrhunski trener, dok je dodao da je ove sezone na delu "neki novi Ajaks".

SARADNJA SA FENOMENALNIM TRENEROM: Dušan Tadić u VRHUNSKOM timu!

Foto: Tanjug/AP

Naime, "Kopljanici" su na impresivan način obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona, a Srbin je uveren da je ekipa kvalitetnija, ali i "namazanija" nego lane.

Mislim da je sadašnji tim Ajaksa još bolji nego onaj iz sezone 2018/19. Napravili smo mnogo velikih koraka prethodnih meseci. Bili smo i 2019. jako dobri, ali sada imamo drugačije igrače, drugačijih karaktera. Možda smo pre dve godine bili malo naivni. A, sada imamo stvarno fizički snažne igrače koji su i mentalno vrlo jaki. Imamo nekoliko Južnoamerikanaca, koji su pravi fajteri. U tom smislu tim je više “namazaniji”, više mudriji - izjavio je Tadić u razgovoru za "Telegraf".

Srpski ofanzivac je imao samo reči hvale za stratega holandskog velikana.

Naš trener je fenomenalan. Bez dileme jedan od najboljih na svetu. On je opsednut fudbalom. Siguran sam da je to jedino o čemu razmišlja. Takav neko vam je potreban ako želite da vaš klub bude među najboljima na svetu - kazao je Tadić, koji je zatim zaključio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Impresivan" - Tadić o Ten Hagu

Impresivno je kako uvek nađe rešenje kada stvari ne idu dobro. Time daje nama igračima osećaj da smo uvek za korak ispred protivnika. Ten Hag je taktički majstor, ali je i jako dobar u odnosu sa igračima. Svi u Ajaksu su bili srećni kada je produžio ugovor do 2023. godine. Nadam se da će ostati u klubu dugo i posle toga. On zna da ga prate najveći klubovi Evrope i ne bih se iznenadio da završi u nekom od njih.

Podsetimo da je Ajaks sa maksimalnih 18 bodova izašao iz grupe elitnog takmičenja, a poslednji u nizu timova koji su pali na stadionu "Johan Krojf" bio je lisabonski Sporting (4:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading