NEPRIKOSNOVEN! Veliko priznanje za selektora Dragana Stojkovića Piksija!

Autor:

Sport

07.12.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žiri Sekcije sportskih novinara Niša odlučio je da nagradu "Sportska ličnost godine Niša" dodeli selektoru fudbalske reprezentacije Srbije.

NEPRIKOSNOVEN! Veliko priznanje za selektora Dragana Stojkovića Piksija!

Foto: Starsport

Kako se navodi o obrazloženju nagrade, selektoru Stojkoviću se pripisuju najveće zasluge za direktan plasman fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru, sa prvog mesta u kvalifikacionoj grupi, uz šest pobeda i dva remija, a bez poraza u kvalifikacijama.

- Kao rođeni Nišlija, unevši renesansu u srpski reprezentativni fudbal, Dragan Stojković Piksi je, prema mišljenju žirija, potpuno zaslužio ovogodišnje priznanje - ističe se u saopštenju Sekcije sportskih novinara Niša.

Nagrada "Sportska ličnost godine Niša" dodeljuje se, tradicionalno, značajnim ličnostima (sportistima, trenerima, funkcionerima), bez obzira na to gde trenutno žive i rade, a svojim aktuelnim angažmanom u sportu značajno doprinose sportskom ugledu Niša.

Republika

Foto: YouTube printscreen/Belle amie

Sasvim zaslužena nagrada ponosnog Nišlije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading