GOLEADOM SPUŠTENA ZAVESA NA GRUPU A: Mbape i Mesi TORPEDOVALI Briž, Siti PAO na "Red Bul areni" - Lajpcig je u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

07.12.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak u ranijem terminu (od 18:45 sati) na programu su bila dva meča Lige šampiona, kojima je spuštena zavesa na takmičenje u grupi A.

GOLEADOM SPUŠTENA ZAVESA NA GRUPU A: Mbape i Mesi TORPEDOVALI Briž, Siti PAO na "Red Bul areni" - Lajpcig je u Ligi Evrope!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kilijan Mbape

Trijumfe su zabeležile ekipe PSŽ-a i Lajpciga, a još od ranije je bilo poznato da će u nokaut fazu elitnog takmičenja Parižani i "Građani", dok je takmičenje u Ligi Evrope obezbedio nemački predstavnik.

PSŽ je na "Parku prinčeva" deklasirao Klub Briž sa 4:1 (3:0), na krilima fenomenalnog dvojca Lionel Mesi/Kilijan Mbape. Obojica su bili dvostruki strelci, Francuz je mrežu Belgijanaca tresao u 2. i 7. minutum, dok je bivši napadač Barselone bio precizan u 38. i 76, iz penala. Poraz belgijskog tima donekle je ublažio Rits, pogotkom sredinom drugog dela igre, ali gosti nikako nisu mogli da pariraju raspoloženom domaćinu u prestonici Francuske.

Lajpcig je uspeo da na "Red Bul areni" nadigra Mančester siti rezultatom 2:1 (1:0), pa je sa ukupno sedam bodova zauzeo treće mesto u grupi A. Golove su postigli Šobošlai u 26. i Silva u 71. minutu utakmice, zaostatak Engleza smanjio je Marez, ali je nakon isključenja Vokera u 83. minutu bilo jasno da će bodovi ostati u Nemačkoj.

Od 21 čas na programu je još šest mečeva, čiji tok možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading