ŠOK I NEVERICA U BEOGRADU: Doneo klubu JESENJU TITULU pa podneo OSTAVKU!

Autor:

Sport

07.12.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos tome što je OFK Beograd uspeo da se domogne titule jesenjeg prvaka Srpske lige Beograd, što je odličan put do povratka u Prvu ligu Srbije, kao grom iz vedra neba je sve navijače "romantičara" pogodila vest da klub traži novog trenera.

ŠOK I NEVERICA U BEOGRADU: Doneo klubu JESENJU TITULU pa podneo OSTAVKU!

Foto: Starsport

OFK Beograd

Naime, kako je saopšteno iz kluba, posle zajedničke sportske analize došlo je do različitih pogleda na prolećnu polusezonu, tako da je dosadašnji trener "romantičara" Miodrag Anđelković podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Čelnici kluba sa Omladinskog stadiona objašnjavaju da nisu mogli da ispune određene Anđelkovićeve zahteve. 

- Anđelkoviću se, pre svega, iskreno zahvaljujemo na svemu što je do sada kao trener učinio za OFK Beograd, na predanom radu i sportskim rezultatima. Miodrag je dete OFK Beograda, naš dugogodišnji prvotimac i trener i svi znamo kolika je veza između njega i kluba sa Karaburme. Vrata OFK Beograda su za njega uvek otvorena. O daljim koracima i imenovanju novog trenera javnost će da bude na vreme biti obaveštena - saopšteno je iz kluba.

 

 

Anđelković je na klupu plavo-belih preuzeo u oktobru 2020. godine, a tim je predvodio na 46 prvenstvenih utakmica.

- Imao sam konstruktivan sastanak sa predsednikom Stevanovićem, koji je moj dugogodišnji prijatelj. Analizirali smo do sada učinjeno i ja sam predstavio svoje planove i mišljenje za nastavak sezone. Da bih garantovao ulazak u viši rang na kraju šampionata, moj stav je da nam treba još pojačanja kako bismo ojačali konkurenciju za još bolji rad na treninzima. Ne potcenjujem sadašnje igrače, mislim da su najbolji u ligi, ali da bih garantovao prvo mesto znam da su nam pojačanja, koja sam na sastanku predstavio, potrebna. Iznet je stav da u ovom trenutku klub ne može da dovede željene igrače i mi smo se sporazumno i prijateljski rastali - saopštio je sada već bivši šef struke za klupski sajt i za kraj je poručio:

- OFK Beograd je zaista moja druga kuća i ne znam kako bih se pojavio na stadionu da se sezona ne završi uspešno. Raspoloživ sam klubu za šta god da treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading