RAZNELO ME ŠTO NISAM DOBIO "ZLATNU LOPTU": Mesi NIJE ISKREN, njegove reči su prazne! Levandovski BEZ DLAKE NA JEZIKU

Autor:

Sport

07.12.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi fudbalski stručnjaci ali i ljubitelji širom sveta već videli "Zlatnu loptu" u rukama Poljaka Roberta Levandonvskog, to se nije dogodilo. Ovo prestižno priznanje je po sedmi put dobio Argentinac Lionel Mesi.

RAZNELO ME ŠTO NISAM DOBIO "ZLATNU LOPTU": Mesi NIJE ISKREN, njegove reči su prazne! Levandovski BEZ DLAKE NA JEZIKU

Foto: Starsport

Robert Levandovski

Bilo je veoma gusto u glasanju novinara za nagradu Frans fudbala, ali je na kraju Mesi trijumfovao u, kako su navode tamošnji izvoru, „foto finišu“.

Ta odluka loše je uticala upravo na Levandovskog. Napadač Bajerna se oglasio i u intervjuu za poljske medije priznao da ga je "raznelo" to što nije dobio priznanje koje smatra da najviiše zaslužuje.

- Bio sam jako tužan što nisam pobedio, nema razloga da to krijem. Bio sam tako blizu, takmičeći se sa Mesijem za trofej... To samo pokazuje koliki sam nivo dostigao. Cenim Mesija, sve što je ostvario u karijeri. Ali, raznelo me to što nisam pobedio, drago mi je što te nedelje nisam igrao za Bajern - rekao je Levandovski.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo se, Mesi je prilikom dodele "Zlatne lopte" rekao da je poljski fudbaler zaslužio za 2020. godinu, ali Levandovski smatra da reči Argentinca nisu iskrene.

- Njegove reči bi mi značile kada bih osećao da su iskrene, a ovako su prazne - zaključio je Robert Levandovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading