POKUPIO SE I OTIŠAO U MAĐARSKU: Zvezda se ODREKLA reprezentativnog golmana!

Autor:

Sport

05.12.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Dmitrović, golman reprezentacije Srbije, prisetio se boravka u Crvenoj zvezdi, gde nije dobio šansu u seniorskom timu.

POKUPIO SE I OTIŠAO U MAĐARSKU: Zvezda se ODREKLA reprezentativnog golmana!

Foto: Starsport

Nakon što je prošao mlađe selekcije kluba iz Ljutice Bogdana, Dmitrović se preselio u mađarski Ujpešt, a ističe da je na "Marakani", uz dosta problema, stasao i kao ličnost i kao golman.

Klub je iznajmljivao stanove i smeštao nas je po trojicu-četvoricu igrača, zavisno od veličine stana. Imali smo obroke od 12 do 14 i od 18 do 20 časova u restoranu kluba. I posle u drugim restoranima. Jer, situacija je dugo bila veoma loša, ne znam jesu li imali dugove prema restoranima, stalno smo ih menjali. Bilo je teško. U tom trenutku ti si dete. Sve ti je zabavno, novo, ni ne razmišljaš kako je tvojim roditeljima, porodici - prisetio se golman Sevilje, pa je potom dodao:

Republika

Foto: Starsport

Posle boravka na "Marakani" sreću potražio u inostranstvu - Marko Dmitrović

Imam tri godine mlađu sestru, rekla mi je da joj je bilo jako teško kada sam otišao, jer smo bili smo i ostali vrlo bliski. Tada mi nije ništa rekla, ali jeste kasnije da roditelji nisu hteli da me puste. Ali videli su da sam bio odlučan da odem i radilo se o ekipi za koju sam uvek navijao. Hteo sam da idem tamo. I tada smo živeli u stanovima. Nemaš kola, ideš javnim prevozom. Ako zakasniš na ručak moraš da uštediš i da kupiš hranu, da je pripremiš. Da pereš veš. I na kraju naučiš svašta - izjavio je Dmitrović za "Mozzartsport".

Podsetimo, 29-godišnji čuvar mreže u 18 navrata je stajao među stativama gola reprezentacije Srbije, a letos je stigao u Andaluziju kao slobodan igrač, posle fenomenalnih odbrana u Eibaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vukasin

05.12.2021 10:33

Marko nemoj da zalis za prošlošću,loša procena fudbalskih stručnjaka da su te stavili u drugi plan. Nisi prvi ni poslednji. Za uspeh treba da se poklope sve karte i jedno je najbitnije da tvoje zalaganje i trud da uspeš na kraju se isplatio Mnogo sreće u budućnosti i čuvaj najbolje što možeš gol reprezentacije.