SMENA NA KLUPI ZVEZDE! Nakon evropskih mečeva TRENER dobio novi posao!

Autor:

Sport

29.11.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove smene dešavaju se u Ljutice Bogdana gde je odlučeno da se doskorašnji trener omladinaca Crvene zvezde Marko Neđić posle poraza u Ligi šampiona prekomanduje na novu poziciju.

SMENA NA KLUPI ZVEZDE! Nakon evropskih mečeva TRENER dobio novi posao!

Foto: Republika

Marakana

Naime, uprava crveno-belih rešila je da Neđiću poveri posao novog šefa stručnog štaba Grafičara, što je i potvrdio klub sa Senjaka.

Neđić je na klupi zamenio legendu Crvene zvezde Boška Đurovskog koji je u međuvremenu prekomandovan na funkciju potpredsednika, gde će vršiti koordinaciju sa Omladinskom školom crveno-belih.

Foto: Starsport

Marko Neđić

- Klub se zahvaljuje Đurovskom na izuzetnoj posvećenosti i predanom radu tokom trenerskog mandata, uz zadovoljstvo što će jedan takav as koji je odigrao preko 400 utakmica u dresu Crvene zvezde nastaviti svoj mandat u klubu koji ove godine slavi vredan jubilej, 100-godišnjicu postojanja. Takođe, klub želi mnogo uspeha Marku Neđiću na novom zadatku, uvereni da će doneti dodatnu energiju i unaprediti igru i rezultate prvog tima Grafičara - stoji u saopštenju kluba.

Što se tiče tabele Prve lige Srbije, Grafičar se trenutno nalazi na 14. poziciji sa 16 osvojenih bodova, a treba istaći ida ima dva meča manje od većine klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading