TO JE TO OD FUDBALA U EVROPI OVE GODINE! Crvena zvezda ostala bez proleća - loše vesti stigle na Marakanu!

Autor:

Sport

23.11.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos tome što su omladinci Crvene zvezde pre svega demonstrirali hrabro izdanje u Italiji, to nije bilo dovoljno da se eliminiše Empoli i "prezimi" u Evropi, s obzirom da je domaćin slavio rezultatom 5:0 (ukupno 6:1) i obezbedio prolazak dalje.

TO JE TO OD FUDBALA U EVROPI OVE GODINE! Crvena zvezda ostala bez proleća - loše vesti stigle na Marakanu!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Ušli su omladinci crveno-belih veoma oslabljeni u meč, bez četvorice standardnih igrača - Stefana Marinkovića, Viktora Radojevića, kapitena Marka Ćurića i Aleksandra Kahvića. Na sve to, razlika u  godinama je bila i više nego očigledna.

Ipak, ušli su hrabro Zvezdini biseri u meč i imali više lopte u nogama, ali dva opasna napada Italijana rezultovala su sa dva gola. Prvo je pogodio Magacu u 13. minutu, a onda i tri minuta kasnije Aslani koji je natrčao na loptu koju je dobro odbranio Marinković. Nije to obeshrabrilo goste koji su pokušavali da do poluvremena makar smanje rezultat. Pokušavali su Branković i Pirgić, ali falilo je više koncentracije u završnici.

 

 

Zapretio je Branković i u 47. minutu kada je oštro centrirao u peterac gde se našao Biađini tik ispred napadačkog dvojca Nikolašević-Pirgić. Nastavio je Branković da bude udarna igla u ofanzivi Beograđana, pa je tako i u 53. minutu nanizao nekoliko igrača rivala sjajnim driblinzima, ali ga je u poslednjem trenutku Evanđelisti stigao i izblokirao.

Mogao je Nikolašević da smanji rezultat u 59. minutu, ali je gađao preko gola, a onda je na drugoj strani usledila kazna. Dva minuta kasnije, pogodio je i Baldanzi. Kao da su promašene šanse pomalo i demotivisale goste, što su domaći iskoristili i u 65. minutu kada je Aslani pogodio.

Igrao se 75. minut kada je Leković pokušao glavom posle centaršuta Milosavića iz prekida, međutim, nastavila je da miruje mreža domaćih. Pokušavali su Zvezdini biseri do kraja utakmice da dođu do počasnog pogotka, pre svega preko Brankovića koji je gađao u dva navrata, ali nisu uspeli u tome, a konačan rezultat postavio je Logrieco u nadoknadi vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading