JUG ITALIJE U TRANSU! Napoli MELJE ka Skudetu - Sergejev Lacio potučen DO NOGU! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.11.2021

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napoli gazi ka Skudetu! Napolitanci su upisali novu pobedu u 14. kolu Serije A, ovoga puta nad Lacijom, i to sa ubedljivih 4:0 (3:0).

JUG ITALIJE U TRANSU! Napoli MELJE ka Skudetu - Sergejev Lacio potučen DO NOGU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pre početka meča, na stadionu "Dijego Armando Maradona" otkrivena je statua sa likom slavnog Argentinca, o čemu više možete pročitati OVDE.

Napoli je obezbedio nova tri boda već nakon pola časa igre. Vodeći gol postigao je Zjelinski u 7. minutu, dok je dvostruki strelac bio Mertens, koji je mrežu Lacijala tresao u 14. i 29. minutu utakmice. Konačan rezultat postavio je Ruiz u samom finišu, pet minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić na terenu je proveo 61 minut, pre nego što ga je zamenio Bašić.

Klub sa juga Italije je na najbolji mogući način iskoristio kiks Milana, pa je sada sam na čelnoj poziciji italijanskog šampionata (35 bodova), dok je Lacio na osmom mestu na tabeli.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading