DETONACIJA U PARIZU: Mauriciju OTKAZ, počeli pregovori sa LEGENDOM!

Autor:

Sport

25.11.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnom derbiju petog kola Lige šampiona ispratili smo fenomenalan meč u kojem je prvak Engleske, Mančester siti uspeo da preokrene francuskog giganta Pari Sen Žermen koji naslovi za jednog od favorita za osvajanje ovog elitnog takmičenja. Pogotovo kada se u obzir uzme da u svojim redovima imaju najbolje fudbalere današnjice, Kilijana Mbapea, Lionela Mesija ali i Nejamara.

DETONACIJA U PARIZU: Mauriciju OTKAZ, počeli pregovori sa LEGENDOM!

Foto: Tanjug/AP

Poketino i Gvardiola

Kako stvari stoje, "Sveci" su daleko od dugo sanjanog ušatog trofeja, ukoliko se pogleda kvalitet igre na terenu. 

Mnogi francuski mediji za to okrivljuju nikoga drugog do trenera Mauricija Poketina kojem se, kako tvrde tamošnji listovi, već sprema otkaz. 

Ugledni list "Parizijen" otkriva da je prethodnih dana održan sastanak čelnika PSŽ-a u vidu sportskog direktora Leonarda i generalnog direktora Žan-Kloda Blanka sa bivšim trenerom Real Madrida, Zinedinom Zidanom u luksuznom pariskom hotelu Rojal Monsou.

 

 

Podsetimo se, Francuz se u poslednjih nekoliko sedmica povezivao sa Mančester junajtedom, ali, kako su potvrdili brojni izvori, od toga nema ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading