OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Mitrović je BOLESTAN! Korona ponovo napada Fulam

Autor:

Sport

25.11.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fulama ostali su u šoku kada su shvatili da na meču sa Derbi Kauntijem neće nastupiti trenutno najbolji strelac londonskog tima Aleksandar Mitrović. Spekulisalo se svašta ali je pravi razlog otkriven nakon meča.

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Mitrović je BOLESTAN! Korona ponovo napada Fulam

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Još jednom je dokazano koliko Mitrović znači za tim iz Londona koji je bez njega remizirao sa Derbijem (0:0)

Po završetku utakmice je šef struke engleskog tima Marko Silva otkrio da je popularni Mitrogol izostao zbog bolesti što je zabrinulo mnoge navijače širom sveta.

- Mitrović i Karni su bolesni. Ista je situacija bila sa Vilsonom, Ridom i De Kordova-Ridom. Pojedinci su mogli na klupu, dok neki nisu bili u stanju da uđu u igru. Nije u pitanju korona - naglasio je Silva.

 

 

Takođe su se pojavili navodi da je i srpski napadač pozitivan na koronu.

- Rodak je jedini koji je u izolaciji. Kada se vratio sa reprezentativnih obaveza dobio je pozitivan test. Nije mogao da nam pomogne - jasan je Silva koji je zatim i prokomentarisao meč.

- Neki igrači su se odlično pokazali. Stvorili smo dovoljno šansi da pobedimo, ali nismo uspeli. To je fudbal - zaključio je Marko Silva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading