PODRHTAVA MARAKANA: Zvezdi stigla neočekivana PRETNJA!

Autor:

Sport

24.11.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Genčev, trener Ludogoreca, izjavio je da njegov tim ide na pobedu protiv Crvene zvezde na "Marakani".

PODRHTAVA MARAKANA: Zvezdi stigla neočekivana PRETNJA!

Foto: Starsport

Bugari "kubure" sa kadrovskim problemima, ali to ne menja ništa u njihovim ambicijama pred gostovanje na našem najvećem stadionu.

Povređeni su igrači Nedjalkov, Žose Sa i Sisinjo, svi iz odbrane. Kauli i Marin nisu registrovani pa smo morali da uzmemo igrače iz drugog tima. Teško je svakom treneru kada ostane bez ovako bitnih igrača. Došli smo da odigramo jednu dobru utakmicu i imamo kvalitet da ovde pobedimo - poručio je Genčev, pa dodao:

Došli smo po tri boda jer ako osvojimo samo jedan ispadamo. Prošli smo dosta promena, nikada nismo imali ovako mlad tim. Imamo samo dva poraza u domaćem šampionatu, bili smo blizu Lige šampiona, ne igramo tako loše. Zvezda ima više bodova od nas i favoriti su, ali nismo totalni autsajderi i to ćemo pokazati na terenu. Teško mi je da predvidim nešto, ko će više imati loptu u posedu, ko će bolje igrati, sve ćemo videti sutra. Naš protivnik je spreman da nas iznenadi - zaključio je Genčev.

Podsetimo, meč se igra od 18:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading