OD IKONE SERIJE A DO MAFIJAŠKOG REKETAŠA: Legenda kluba će godine provesti U ZATVORU!

Autor:

Sport

24.11.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od igrača koji je obeležio Seriju A skrenuo je sa puta i uplivao u mafijaške vode. Naime, Fabriciju Mikoliju, potvrđena je presuda u kojoj je proglašen krivim za reketiranje.

OD IKONE SERIJE A DO MAFIJAŠKOG REKETAŠA: Legenda kluba će godine provesti U ZATVORU!

Foto: Tanjug/AP

Serija A

Naime, Mikoli je 2013. godine, pokušao da bude posrednik u "pregovorima" oko duga svog prijatelja i ozoglašenog Maura Lorićela koji sa svojim ocem Kalderoneom "vlada" Palermom.

Mikoli je tada pokušao da uzme 12.000 evra uz pretnje nasiljem. Hteo je da "reketira" gazdu noćnog kluba Andreeu Grafanjinija.

Na snimcima do kojih je policija došla, takođe se čuje kako je vređao Đovanija Falkonea, sudiju kog je 1992. godine ubila italijanska mafija.

Foto: youtube.com/printscreen/ Pianeta Lecce

 

Prva presuda stigla je u oktobru 2017. godine, Mikoli se žalio, ali to nije pomoglo.

Legendarni napadač Palerma, koji je u penziji još od kraja 2015. godine, u svojoj karijeri je nosio dresove Juventusa, Fiorentine, Benfike dok je najveći trag ostavio upravo u glavnom gradu Sicilije, gde je proveo šest sezona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading