PIŠI PROPALO: Partizan IZVISIO za jedan on najvećih poslova, a za sve je kriv Ronaldo!

Autor:

Sport

23.11.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričalo se da bi nekadašnji napadač Partizana, Umar Sadik mogao da pojača Barselonu, ali Katalonci se okreću drugoj "zvučnijoj" opciji.

PIŠI PROPALO: Partizan IZVISIO za jedan on najvećih poslova, a za sve je kriv Ronaldo!

Foto: Starsport

Serhio Aguero je zbog problema sa srcem morao da se povuče, pa se Barselona dala u poteru za novim napadačem.

Umar Sadik je pao u drugi plan, a pred Ćavijem Ernandezom se iskristalisala nova prilika, pa bi već u januaru mogao da reši goruće pitanje.

Kako pišu španski mediji španski gigant se okrenuo ka Edinsonu Kavaniju koji je isplativa investicija, pa mogli da dobiju već za pet miliona funti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kavani napušta Junajted?

Urugvajac je izgubio mesto u timu dolaskom Kristijana Ronalda, pa se sve glasnije priča o njegovom odlasku iz Mančester junajteda.

Iskusni napadač ponikao je u Danubiju, a u Evropi nastupao za Palermo, Napoli, PSŽ i Junajted, u kojem je od oktobra 2020. godine.

Partizan koji im visok procenat od narednog Sadikovog transfera, pomno prati situciju, ali izgleda da će Nigerijac još malo sačekati na transfer karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading