SKANDAL ZBOG NAMEŠTANJA UTAKMICA: Fudbalski savez BLOKIRAO TRANSFER Partizana! Napadač odmah NAPUSTIO Humsku!

Autor:

Sport

19.11.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan rešio je u prethodnom periodu pitanje pojačanja. Kao jedan od ofanzivnih potencijala Partizana viđen je i fudbaler iz Gane, Ajzak Opuku Agjemang. Međutim...

SKANDAL ZBOG NAMEŠTANJA UTAKMICA: Fudbalski savez BLOKIRAO TRANSFER Partizana! Napadač odmah NAPUSTIO Humsku!

Foto: Starsport

Iako je prošao probu i dobio zvaničan ugovor u Humskoj, Agjemang je morao opet u Afriku.

Mladi napadač se vratio u Ganu i veliko je pitanje da li će i kad crno-beli moći na njega da računaju.

Kao razlog se navodi da je Fudbalski savez Gane blokirao prelazak u Beograd, jer je njegov bivši klub, Ašanti Gold optužen za nameštanje meča tamošnjeg prvenstva, sa Inter Alijesom i dok se stvari ne isteraju ne reše, odlazak igrača je zabranjen.

 

 

- Poslat je zahtev FS Gane da mi se izda sertifikat, kasnije je Savez obavestio Partizan da se protiv Ašanti Golda vodi istraga i da je pod optužbom. Zato taj papir, kako bi se posao završio, nije moguće dobiti pre nego što se na proces stavi tačka - rekao je Agjemang za medije u otadžbini i dodao:

- Loše sam se osećao što nisam dobio sertifikat, ali i dalje imam ugovor sa Partizanom i nadam se da ću dobiti priliku. Čim budem dobio sertifikat, zaputiću se nazad u Srbiju - pojasnio je Opuku Agjemang.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading