ŠOKANTNO PRIZNANJE NENADA LALATOVIĆA: Dobio OTKAZ jer nije hteo da "gura" SINA uticajnog funkcionera!

Autor:

Sport

18.11.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni srpski fudbalski stručnjak, Nenad Lalatović, brzo je završio svoje internacioalno iskustvo. Bivši trener novosadske Vojvodine ali i Crvene zvezde nije se dugo zadržao na klupi saudijskog Al Batina.

ŠOKANTNO PRIZNANJE NENADA LALATOVIĆA: Dobio OTKAZ jer nije hteo da "gura" SINA uticajnog funkcionera!

Foto: Starsport

Lalatović se, nakon uspešnih godina u devet različitih klubova u Super ligi Srbije, konačno obreo u inostranstvu. Minulog leta je postao prvi trener saudijskog Al Batina, ali je saradnja dve strane završena nakon svega osam kola.

Iskusni srpski stručnjak je u razgovoru za Meridian sport ekskluzivno otkrio zbog čega je prerano završio svoj angažman u Saudijskoj Arabiji.

- Mene je u Saudijsku Arabiju doveo bogati šeik, koji je vlasnik Al Batina. Stvarno mi je dao odrešene ruke, ali mi nije dao mogućnost da ja dovedem igrače koji se uklapaju u moj sistem – počeo je Lalatović, pa potom odmah odao:

- Najveći problem je bio na poziciji desnog beka. U klubu smo imali samo jednog desnog beka, koji je ujedno i sin vlasnika Al Batina. On je tek tada ušao u prvi tim, nije fizički bio spreman, ali mi se njegov otac obratio nakon prvog kola i rekao da on mora da igra – otkrio je iskusni strateg.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Nakon brojnih pokušaja uprave Al Batina nije bilo pomaka, nakon čega je rastanak bio neminovan

- Nisam prihvatio tako nešto, na to su se nadovezali nešto lošiji rezultati. Kasnije sam prisustvovao brojnim sastancima, na kojima se tražila samo jedna stvar, a to je da igra sin vlasnika kluba. Nisam želeo da popustim, znao sam da će nakon sledećeg lošeg rezultata to biti moj kraj, ali sam istrajao i zbog toga sam dobio otkaz nakon samo osam kola – objasnio je Nenad Lalatović.

Lalatović je u nastavku razgovora istakao da, ukoliko bi došlo do kompromisa, on bi se još dugo zadržao u Saudijskoj Arabiji bez obzira na rezultate.

- Moji menadžeri su mi govorili da ako ga pustim da igra, da ću se dugo zadržati u Al Batinu, ali to je jednostavno  bilo jače od mene. Ako ja nekog ne vidim u timu, nema tih para zbog kojih bih ja promenio svoju odluku. Takav sam bio u Srbiji, takav ću biti svuda - jasan je Lalatović.

Međutim, kada se podvuče crta, kompletan utisak na kraju nije bio toliko loš.

- Mada, moram da pohvalim vlasnika Al Batina, ispoštovao me je maksimalno sa finansijskog aspekta. Ja sam potpisao na 11 plata, on je meni isplatio devet, što je bilo stvarno korektno - dodao je Nenad Lalatović za Meridian sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ko je ovde lud

19.11.2021 08:27

Sigurno je to u pitanju a ne to sto su igrali katastrofalno od kada je on preuzeo ekipu! E Lalo Lalo ;)