OGLASIO SE DUKIĆ: Predsednik Jagodine me šutirao, tukli su me cela dva minuta!

Autor: Republika

Sport

17.11.2021

18:04

Predsednik FK Jedinstvo Paraćin Duško Dukić fizički je napadnut za vreme utakmice protiv Jagodine.

OGLASIO SE DUKIĆ: Predsednik Jagodine me šutirao, tukli su me cela dva minuta!

youtube.com/printscreen

Dukić se trenutno nalazi u bolnici, a otkrio je da su ga brutalno pretukli čelnici Jagodine, Vladica Milanović, predsednik kluba, Srđan Lukić, direktor Omladinske škole i Nenad Milovanović Belina, pomoćni trener.

Pretukli su me ljudi koji vode FK Jagodina, Vladica Milanović, Srđan Lukić i Nenad Milovanović Belina. U 85. minutu utakmice, sa rezultatom 0:0, dogodila se situacija u kojoj je glavni sudija bio u nedoumici da li je gol regularan ili ne. Ustao sam sa klupe, prišao mu i rekao da je neregularan, a on mi je dao crveni karton i poslao me u svlačionicu. Odmah sam napustio teren i otišao u tunel da bih ispratio još 5 minuta igre - rekao je Dukić za Blic i dodao:

Sudije su potom donele odluku da gol nije regularan i poništili su pogodak. U tom trenutku, trojica čelnika koje sam na početku naveo su sa obezbeđenjem sišli iz svečane lože na stadion. Prvo su vršili pritisak na sudije, a potom su povukli ekipu i krenuli na mene - naveo je Dukić.

On se, prema njegovim rečima, u tim trenucima našao u tunelu u koji su potom besno uleteli Milanović, Lukić i Milovanović.

- Kada su me videli krenuo je stamopedo! Prvo me je Belina udarao, pa onda ostali. Gurali su me ka vratima, ka izlazu na kojem se nalazilo obezbeđenje. U jednom trenutku sam se našao ispred ulaznih vrata stadiona, tu me je čekalo pet osoba među kojima je bio Goran Milanović. Tada su počele brutalne batine. Srđan Lukić, koji me je najviše gurao, udario me je otpozadi šakom u glavu, a onda me šutnuo nogom u predelu nosa. Milanović me je šutnuo dva puta u stomak i rebra, a Belina me je sve vreme udarao sa strane sve dok nisam izgubio svest - naglasio je Dukić, a potom otkrio koliko je to sve trajalo:

- Tukli su me oko dva minuta. Za to vreme, moji igrači su sve posmatrali kroz staklena vrata na kojima je stajalo obezbeđenje koje im nije dalo da uđu i pomognu mi - priča Dukić kojeg je Hitna pomoć krvavog prevezla u bolnicu.

Komentari (1)

Loading