NE KAČITE SE SA KNINDŽOM: Milan Borjan činio čuda, pa lemao Meksikance! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.11.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Borjan je pravi lider reprezentacije Kanade. To je pokazao i posle utakmice u kojoj je njegova selekcija savladala Meksiko i izbila na prvo mesto kvalifikacione grupe za odlazak na Mundijal.

NE KAČITE SE SA KNINDŽOM: Milan Borjan činio čuda, pa lemao Meksikance! (VIDEO)

Foto: Starsport

Borjan je najpre na liniji zaustavio šut Meksikanaca u 95. minutu i sačuvao 2:1, da bi nakon poslednjeg sudijskog zvižduka krenuo da čuva svoje saigrače koji su upali u klinč sa gostima.

Naime, tamošnja javnost je oduševljena načinom na koji je Borjan smirivao igrače Kanade i gurao ih dalje od Meskikanaca kako ne bi napravili neku glupost. Pritom je sprečio da dođe do nekog ozbiljnijeg sukoba.

- Borjan je imao pet zaustavljanja na utakmici, dok je zabeležio još 17 posle utakmice. Ne kači se sa Milanom Borjanom - jedan je od komentara na gužvu koja je izbila posle utakmice.

Inače, Kanada je posle osam kola jedina neporažena ekipa i sada imaju bod više od SAD i dva od Meksika i Paname. Uz napomenu da Amere dočekuju na svom terenu u nastavku kvalifikacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading