LEGENDARNI ĆIRO PONOVO VODI ŽIVOTNU BITKU: Samo želim otići bez bolova!

Autor:

Sport

16.11.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević, saopštio je javnosti da se ponovo bori sa karcinomom.

LEGENDARNI ĆIRO PONOVO VODI ŽIVOTNU BITKU: Samo želim otići bez bolova!

Foto: Starsport

Miroslav Ćiro Blažević

Kako je i sam Blažević izjavio za hrvatske medije, bolest mu je prvi put otkrivena 2011. godine, do sada je dvaput pobedio, ali se opet vratila.

- Nalazi su opet loši. Lekari su ubili metastaze na tri mesta, ali u međuvremenu je rak otišao na kosti, proširio se na rebra i karlicu. Kada mi je lekarka prvi put kazala da nije dobro, PSA vrednost je pokazivala četiri. Sledeći put se već popela na devet, i to je bilo alarmantno, a na poslednjem pregledu vrednosti su stigle do 20 - rekao je Ćiro i dodao.

- Već izvesno vreme nema ni Tomislava Ivića, ni Đalme Markovića, ni Ota Barića, ni Vlatka Markovića, nema više ni puno mlađeg Cice Kranjčara. Otišli su naši fudbalski i trenerski divovi, pa ne mogu ni ja ostati za seme. Pomiren sam sa situacijom, jedino još želim otići bez bolova. Oduvek imam strašno nizak prag tolerancije na bol - istakao je legendarni Ćiro. 

Blažević, koji ima 86 godina, tokom karijere je vodio preko 20 klubova i reprezentacija, a najveći uspeh ostvario je 1998. na Svetskom prvenstvu kada je Hrvatsku doveo do trećeg mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading