OČEKUJE NAS NOVI TRILER SA PORTUGALOM? Srbija zna rivale u grupi!

Autor:

Sport

16.11.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futsal reprezentacija Srbije uspešno je startovala u baražu za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Holandiji. Naši momci upisalu pobedu protiv selekcije Belgije rezultatom 3:1 (2:0)

OČEKUJE NAS NOVI TRILER SA PORTUGALOM? Srbija zna rivale u grupi!

Foto: FSS

Futsaleri Srbije

U hali "Jezero" u Kragujevcu, izabranici Dejana Majesa uspeli su tako uspeli da obezbede dobru prednost pred revanš u Minsku (17. novembar).

Što se tiče detaljnijeg toka meča, Srbija je bila bolji rival u većem delu, imala bezbroj šansi kojima je mogla i da poveća ovu razliku.

Treba napomenuti da, u slučaju plasmana među najbolje selekcije Evrope, Srbija će biti u Grupi A zajedno sa domaćinom Holandijom, kao i sa Ukrajinom ali i aktuelnim prvakom sveta, selekcijom Portugala.

Srbija – Belorusija 3:1 (2:0)
Aleksić 7, Ščerbik 18 (ag), Pršić 28, Los 38.

Sportska hala "Jezero" u Kragujevcu.

Srbija: Momčilović, Aleksić, Ramić, Tomić, Rajčević. Vulić, Kocić, Milosavljević, Stojčevski, Pršić, Petrov, Rakić, Stojković, Radovanović. Selektor Dejan Majes

Belorusija: Čurulin, Rogovik, Gorbenko, Jakubov, Rabuko. Zmisla, Evdokimov, Seljuk, Kozel, Los, Černjenko, Ščerbik, Zajac, Pinčuk. Selektor Aleksandr Savincev

Podsetimo, futsaleri Srbije su ranije ove godine poraženi u osmini finala Svetskog prvenstva, baš od Portugala. 

Nakon triler završnice, rezultat je bio 3:4 za tada aktuelnog šampioina Evrope. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading