POVRATAK NAJISKUSNIJEG: Milinković preuzeo Superigaša!

Autor:

Sport

15.11.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je napustio Borac iz Banjaluke, nakon samo 19 dana klupi, Zoran Milinković bio je bez angažmana, sve do danas. Nekadašnji trener Partizana i zvanično je novi šef stručnog štaba Radničkog iz Kragujevca.

POVRATAK NAJISKUSNIJEG: Milinković preuzeo Superigaša!

Foto: Starsport

Zoran Milinković

Uprava kluba iz Kragujevca odlučila je da posle mladog trenera Vladimira Radenkovića, koji je smenjen nakon serije loših rezultata, imenuje jednog od najiskusnijih imena srpskog fudbala. 

MIlinković je već dve decenije u trenerskom poslu, a najveći uspeh mu je titula šampiona Srbije sa Partizanom 2015. godine.

Popularni Kiza je u karijeri, pored crno-belih, vodio i Obilić, BSK Borču, u tri navrata i Kolubaru i najzaslužniji je za njen istorijski uspeh - ulazak u Superligu Srbije. Radio je još u Sremu, Spartaku, Vojvodini, OFK Beogradu, grčkom Arisu, Voždovcu, Anortozisu, pomenutom Borcu iz Banjaluke i beogradskom Radu.

Milinković će debi na klupi Kragujevčana imati u subodu od 17.00 časova kada u Subotici gostuje ekipi Spartaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading