NE MENJA SAMO PIKSI: I Portugalci PROMEŠALI KARTE! Ronaldu stiže POJAČANJE

Autor:

Sport

14.11.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se u Lisabonu igra odlučujući duel koji će odrediti ko iz grupe A direktno putuje na Svetsko prvenstvo u Kataru. Domaćin Portugal ili Srbija.

Republika

Foto: Starsport

Fernando Santoš

Već smo pisali o odluci selektora Stojković da u poslednjem momentu u startnu postavu umesto Nemanje Radonjića stavi Andriju Živkovića, a sada nam na to stiže i odgovor prvog čoveka protivnike selekcije, Fernanda Santoša. 

Santoša se najpre odlučio da u veznom redu, najverovatnije, nastupi rojka Palinja, Mutinjo i Bruno Fernandes, što znači da se Mateus seli na klupu.

Dok je u odbrani situacija sledeća. 

Na golu se očekuje iskusni Rui Patrisio, dok će u zadnjoj liniji igrati Kanselo, Danilo, Dijas i Mendes. To je velika promena u odnosu na Irsku, pošto će tek jedan fudbaler (Danilo) zadržati mesto u startnoj postavi, odnosno nema suspendovanog Pepea, kao ni Dalota i Semeda. 

Selektor Potugala i dalje ne veruje dovoljno Renatu Sančezu, koji je vraćen u nacionalni tim.

Snažni Vilijam Karvaljo, nekada neizostavni član prvog tima, takođe je prebačen na klupu zbog slabijih  ovosezonskih izdanja u Betisu.

Svakako, pored zvezde tima, Kristijana Ronalda, u napadu treba da bude dvostruki strelac iz Beograda Dijego Žota, igrač Liverpula.

S' toga će sastav Portugala najverovatnije izgledati ovako: 

Patrisio, Kanselo, Danilo, Dijas, Mendeš, Palinjo, Mutinjo, Fernandes, Neves, Ronaldo i Žota.

Meč u Lisabonu počinje od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading