SERGEJEVA PORUKA VLAHOVIĆU: Ako hoćeš da budeš najbolji, prestani to da radiš!

Autor:

Sport

13.11.2021

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić je govorio o saigraču iz reprezentacije, Dušanu Vlahoviću pred odlučujući meč sa Portugalcima.

Republika

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović

"Orlovi" će u nedelju veče od 20.45 časova gostovati Portugalcima i u slučaju pobede će otići na Mundijal, a popularni SMS je pred put u Lisabon govorio za zvanični sajt FIFA.

Na konstataciju da je Dušan Vlahović otkrovenje sezone usledilo je i pitanje šta Sergej misli o njemu i koliko as Fiorentine može da bude dobar.

Milinković Savić je biranim rečima govorio o saigraču iz reprezentacije, ali je imao i jedan savet za njega.

Dobar? On nije dobar, on je izvanredan. Sasvim sam siguran da to i statistika potvrđuje. Međutim, mislim da je on tip igrača koji se i dalje nervira kada ne igra dobro, tako da će definitivno postati bolji i nateraće svet da priča o njemu. I na treningu i na utakmicama nikada ne shvata olako šanse, gladan je za postizanjem golova i pobedama. Sviđa mi se što želi da se dokaže i postaće jedan od velikana- rekao je vezista Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
si

13.11.2021 17:41

Decko,koji si ti fudbaler? Idi juri ženske nije za tebe fudbal, ti si obican folirant.