VLAHOVIĆ BACIO NACIJU U TRANS: Evropa se uzburkala zbog srpskog GOLGETERA, on sanja samo jedno!

Autor:

Sport

16.10.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović je u poslednje vreme u centru pažnje fudbalske javnosti zbog potencijalnog transfera iz Fiorentine, a posle sjajnih partija u reprezentativnom dresu, Evropa se još više uzburkala.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović slavi gol protiv Azerbejdžana

Vlahović je u razgovoru za "Novosti" priznao da uživa u blistavim danima karijere koja je konstantno u usponu i otkrio kakva je atmosfera u taboru "orlova" pred odlučujući meč u Lisabonu.

- Ja trenutno živim svoj san i to otvorenih očiju. Sve lepo što mi se događa u Fiorentini i reprezentaciji Srbije je rezultat velike posvećenosti, ali i sjajne saradnje sa svim trenerima i saigračima. Sigurno ne bih bio ovo što sam danas, da nisam imao u svojoj blizini tako dobre ljude - rekao je Vlahović za "Novosti".

Fudbaler Fiorentine kaže da mu savršeno odgovara uloga koju mu je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi poverio.

- Napadačka filozofija selektora Dragana Stojkovića mi savršeno odgovara. Do prošle sezone sam u Fiorentini igrao sa još jednim napadačem u tandemu, ove sezone uglavnom igramo sa jednim centarforom. U dresu Srbije mi prija društvo sa Mitrovićem i Jovićem. Svestan sam da igram pored boljih od sebe, od kojih mogu samo da učim. A što se Stojkovića tiče, i to se uklapa u moj san koji trenutno živim. Deo sam tima koji trenira naš najbolji igrač svih vremena. To može samo da motiviše svakog reprezentativca Srbije. Na svakom treningu učim nešto novo - rekao je mladi napadač.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

Vlahović je za samo četiri dana dao tri gola za Srbiju, Luksemburgu i Azerbejdžanu, a Srbija se pred odlučujući meč sa Mundijal nalazi na čelu grupe.

- Zaista je prelep osećaj kada se pogleda tabela i vidi da skoro potpuno izjednačeni trčimo trku za prvo mesto i direktan plasman na Mundijal sa Portugalijom. Nemamo nijedan poraz i sa dosta samopouzdanja ćemo da se spremamo za novembar i gostovanje u Lisabonu. Neće biti lako, ali selektor nam je ulio dovoljnu dozu sigurnosti i energije. Ova Srbija se zaista nikoga ne plaši. Jedva čekam tu utakmicu, jer zaista mislimo da možemo do trijumfa i još jednog velikog uspeha za srpski fudbal - rekao je Vlahović.

Mladi golgeter je otkrio kakva je atmosfera u reprezentaciji.

- "Mister" je stvorio zaista vrhunsku atmosferu. Saigrači koji su malo duže od mene u A timu kažu da odavno nije bilo ovakvo raspoloženje. Naravno, sve to prate dobri rezultati. Jedva čekam da se u trening centar vratim u novembru - kaže Vlahović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading