NAOŠTRIO SE ZA MEČ SA SRBIJOM: Nije Ronaldo samo pretnja! Majstorija Portugalca uliva strah u kosti (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred reprezentacijom Srbije je jedan od najvećih izazova od dolaska selektora Dragana Stojkovića Piksija na klupu nacionalnog tima. Odluka o tome ko direktno ide na Svetsko prvenstvo u Kataru pada u direktnom meču sa selekcijom Portugalije u Lisabonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Portugala

Iako je "Orlovima" dovoljan samo bod za direktan plasman, sigurno je da se Piksijevi izabranici neće povuči u totalnu defanzivu.

Ali sigurno je da se posebna pažnja mora obratiti na zvezdu reprezentacije Portugala, Kristijana Ronalda ali i na sve popularnijeg Renata Sančeza koga je selektor vratio u reprezentaciju i koji podiže formu i postaje sve opasniji. 

Vezista Lila je ove subote dokazao da taj poziv nije došao slučajno.

Naime, aktuelni šampion Francuske remizirao je rezultatom 1:1 sa ekipom Anžea kod kuće, a Sančez je bio asistent kod gola domaćina. Takođe je privuka pažnju i dribling u 35. minutu kada je Portugalac bio u bezizlaznoj sitiuaciji, okružen trojicom protivničkih igrača, ali je Portugalac uspeo da ih nadmudri.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading