KAKO OVAJ ČOVEK I DALJE MOŽE DA SUDI? Delio crvene kartone na Marakni a svet ga pamti po NAJSKANDALOZNIJEM penalu u istoriji Lige šampiona (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč Crvene zvezde i danskog Midtjilanda je pre svega obeležilo suđenje koje je dovelo da beogradski tim završi utakmicu sa dva igrača manje. Pocrveneli su Degenek i Gobeljić a svoje nezadovoljstvo su nakon meča izrazile i Delije koji su sa severa bacali kamenice i oštre predmete ka sudijama.

Republika

Foto: Starsport

Begnar dodelio dva crvena kartona Zvezdi

Da će suđenje biti rigorozno nagovestio je žuti karton za Aleksandra Kataija već u šestom minutu, mađarski sudija Tomaš Bognar je opomenuo i ilana Pavkova posle vazdušnog duela i već tada je bilo jasno da je Mađar ispustio kontrolu utakmice.

Međutim, izgleda da mu to nije prvi put. U njegovoj dosadašnjoj karijeri u UEFA, Bognar je već pravio propuste. 

Posebnu pažnju privlači i slučaj od pre tri godine kada je delio pravdu na meču Lige šampiona između Mančester Sitija i Šahtjora.

Tada su "Građani" dobilii duel rezultatom 6:0, ali se mađarski sudija pošteno obrukao.

Naime, Bognar je tada dosudio je jedan od najskandalozniji penala u istoriji evropskog fudbala.

Tokom drugog poluvremena u dobroj prilici bio je Rahim Sterling, ali je nespretno reagovao i sapleo se o sopstvene noge što je bilo dovoljno da Mađar pokaže na belu tačku u korist Mančester sitija. 

Ovaj potez izazvao je veliko zaprepašćenje golmana Šahtjora Pajtova kao i ostalih igrača ukrajinskog tima. Taj postupak je takođe začudio i navijače Sitija.

Međutim, Mađar je i uprkos tome i dalje pod okriljem UEFA, doduše, ove sezone ga sigurno nećemo gledati u najelitnijem evropskom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jolle

05.11.2021 15:16

Nije on kriv nego Uefa koja forsira budale amožda je i plavi koverat u pitanju. On je vrebao svaku priliku (kao pas kad lovi divljač ) da naši bilo šta pogreše. Doduše i zvezdaši su mu sami pomagali.