"NAJLUĐI STADION NA SVETU": DELIJE su neverovatne! Danci ODUŠEVLJENI!

Autor:

Sport

05.11.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danci oduševljeni ambijentom najvećeg srpskog stadiona, kao i navijačima.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Zvezde napravili sjajan ambijent


Gosti oduševljeni, ali ne samo bodovima...

 

Danci su veoma zadovoljni, kažu da je crveni karton Degeneka bio presudan, da ih je to nateralo da igraju ofanzivnije, kao i da su mogli da pobede sa tri ili ćetiri razlike. 

- Zvezda nije mogla puno jer je bila brojčano slabija, na kraju za Midtjiland je važan samo trijumf, on vraća nadu u prolazak i komplikuje situaciju u grupi - piše "Ekstra Bladet"


- Ovo je definitivno najluđi stadion i najluđa atmosfera u kojoj sam igrao. Navijači su neverovatni, okruženje neprijateljsko, ali uživao sam - rekao je danskim novinarima Gustav Isaksen koji je iznudio crveni Degeneka. 
 

Slično kao danski mladi reprezentativac misli i Erik Sviačenko iskusni kapiten koji je nastupao i za Seltik.

- Nije bilo lako, nije lako u ovakvom okruženju igrati ni sa fudbalerom više, uspeli smo da nametnemo tempo, teren je na sredini bio užasan, ali na kraju smo slavili i ostala nam je nada - kaže lider Danaca.

Prva dva tima prolaze dalje u LE, treći će u baraž u Ligi Konferencija. Kako sada stvari stoje, Ludogorec je otpisan, Zvezda ima dva boda manje od Brage, dva više od Danaca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading