U PARTIZANU JEDNOGLASNI: Borba za prvo mesto tek predstoji!

Autor:

Sport

05.11.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana se sa gostovanja u Belgiji vraća sa jednim osvojenim bodom i drugom pozicijom na tabeli u grupi B Lige konferencija.

Republika

Foto: Starsport

FK Partizan

Meč sa liderom grupe, Gentom, završen je rezultatom 1:1. Iako su crno-beli poveli evrogolom Slobodana Uroševića, domaći tim je uspeo da izjednači u 80. minutu igre i tako se izbori za jedan poen i dodatno osigura prvo poziciju u grupi. 

Utisak je da su crno-beli odigrali mnogo bolje nego pre 14 dana protiv istog rivala u Beogradu.

Međutim, osetilo se da je tim Aleksandra Stanojevića znatno oslabljen. 

Sa druge strane mora se priznati i da je Gent imao nekoliko odličnih prilika, ali zato je Partizan na golu imao sjajnog Aleksandra Popovića, koji iz utakmice u utakimicu potvrđuje da izrasta u vrhunskog čuvara mreže.

– Drugačija jer bila utakmica nego u Beogradu. Igrali smo u drugačijoj formaciji, možda smo probali ovaj sistem jednom na pripremama, ali mislim da smo izašli hrabro i pokazali da i dalje možemo da se borimo za prvo mesto. Po meni, sve je još uvek u igri - kaže golman Partizana, Aleksandar Popović.

Mladi golman je zatim prokomentarisao i situaciju sa povredama u timu.

- Imamo dosta povređenih, nažalost, ali šef uvek rotira. Svi imaju šansu, svi su u formi. Iako smo igrali bez nekoliko standardnih igrača, nije se videla neka velika razlika.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Popović

Ono po čemu će mnogi pamtiti ovaj meč su Popovićeve bravure na golu, ali i nemoć prilikom izjednačujućeg pogotka Belgijanaca. 

– Dobro… Uvek dajem sve od sebe. U svakom slučaju, ostaje žal, jer cela ekipa je igrala dobro u odbrani, nisu nam Belgijanci stvorili puno šansi. Ali, ta jedna situacija, loše pomeranje ili nešto drugo, dešava se, a ekipe kao što je Gent to koriste. Idemo dalje - istakao je Popović. 

Partizan ove nedelje očekuje meč sa novosadskim Proleterom u domaćem šampionatu gde i dalje zauzima lidersku poziciju.

– Imamo prednost na tabeli koju moramo da sačuvamo, jer smo posle dužeg vremena prvi. Naš cilj je pobeda i verujem da ćemo da je ostvarimo. Borba za titulu će se voditi do poslednjeg kola – zaključio je golman crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading