POZNATO STANJE TRENERA ZVEZDE: Otkrivamo šta se dešava sa pomoćnikom Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

05.11.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćnu utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" u kojoj je beogradska Crvena zvezda poražena od strane danskog Midtjilanda, osim dva crvena kartona na meču za crveno-bele, obeležio je incident nakon meča u kojem je povređen pomoćni trener šampiona Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Naime, nezadovoljni suđenjem Tamaša Bognara navijači Crvene zvezde  na teren su počeli da ubacuju razne tvrde predmete. Jedan je pogodio kondicionog crveno-belih trenera Federika Panonćinija.

Panonćini je nakon udarca, koji ga je pogodio u glavu, izgubio svest a odmah su mu u pomoć pritrčali kapiten Zvezde Milan Borjan, ali i asistenti u stručnom štabu Petar Petrović i Miodrag Mladenović.

Italijanski stručnjak je odmah zatim prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Kako jutros prenose beogradski mediji, italijanskom treneru je naprsla lobanja, pa je noć proveo u bolnici.

Kako prenosi izvor blizak klubu italijanski stručnjak je u stabilnom stanju, dobro se oseća i uskoro će izaći iz bolnice. 

Na svu sreću nije ništa dramatično.  

Baš pred odlučujući duel sa Ludogorecom u borbi za proleće u Ligi Evrope. Ostaje nada da UEFA neće da bude nemilosrdna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anoniman

05.11.2021 15:11

Zbog ovakvih idiota koji sportske događaje koriste za iživljavanje svojih frustracija, normalan svet i pravi navijači ne mogu da idu na stadione. Ali na žalost, nisu ovi najgori već tzv. organizovane "navijačke" grupe, kojima je ovo samo paravan za dublji kriminal. Trebalo bi izreći drakonske zatvorske kazne za ovakve neiživljenje razmažene mamine i tatine sinove, pa kao u Engleskoj, zavesti red na stadione. Inače sudija je besprekorno vodio meč, a to što se zvezdašima to ne sviđa, je njihov problem i izraz pristrasrosnosti i neobjektivnosti.

Odgovori 10 2