FIORENTINA ZABRANILA TRANSFER: Vlahović je SLOBODAN u januaru, ali ne sme u ovaj klub!

Autor:

Sport

05.11.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađani srpski reprezentativac Dušan Vlahović (21), koji je svoj neosporivi talenat već dokazao u dresu italijanske Fiorentine, ponovo zauzima naslovne strane evropskih medija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Mladi Srbin je svakako i jedan od najtraženijih fudbalera današnjice.

Vlahović je toga svestan i najpre je odbio da potpiše novi ugovor sa Violom, dok mu se tekući završava u leto 2023. godine.

Jedno je sigurno, klub iz Firence planira da lepo zaradi od njegovog transfera pa je odlučila da ga proda već u januaru. Procena je da bi se u kasu VIole moglo sliti 60 i više miliona evra.

Kako prenose italijanski mediji, klub Roka Komisoa je i zvanično potvrdio da Vlahović može da bira novu sredu već početkom zimskog prelaznog roka, te i da će pregovarati sa svim klubovima koji ga želi ali pod uslovom da taj klub nije Juventus, omraženi rival u Firenci. 

- Fiorentina će pregovarati s bilo kojim klubom za Vlahovića, osim s Juventusom. Fiorentinu ne zanimaju razgovori s Juventusom i želi prodati Vlahovića već ove zime - piše Goal.

Ovo Dušanu dodatno komplikuje stvari jer je upravo klub iz Torina najuporniji oko njegovog dovođenja. Spremili su već i ugovor i odvojili 40 miliona evra za obeštećenje. 

Međutim, od kada je Antonio Konte preuzeo engleski Totenhem, sastavio je listu želja i prvi na njoj je upravo Vlahović. 

Londonski "Pevci" srpskom reprezentativcu nude ugovor na pet godina, uz platu od 7,5 miliona funti i obeštećenje u iznosu od 60 miliona evra. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading