VLAHOVIĆ U INAT CELOM STADIONU: U Fiorentini ga PONIŽAVAJU a on zabio EVROGOL (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Fiorentina vodi sa 2:0 na poluvremenu protiv Kaljarija, naravno, glavna tema uoči ovog meča je srpski fudbaler Dušan Vlahović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan "silni"

Podsetimo se, srpski napadač je odbio da potpiše novi ugovor sa "violom", najveći u istoriji kluba. Od tada se spekuliše samo gde bi mogao da nastavi karijeru. Najčešće se spominje potencijačni dogovor sa velikanom Juventusom. 

Navijači Fiorentine su Vlahovića zbog toga uzeli na zub. Smatraju ga izdajnikom. Izgleda da se i sam klub odlučio da kazni Srbina. Kako?

Izgleda da to nije samo situcaija na tribinama, već u timu. Naime, Vlahović je do sada bio zadužen za izvođenje svih penala za "ljubičaste". Protiv Kaljarija danas, iako je bio na terenu, to je uradio defanzivac Biragi. D.

Ipak, Dušan je našao način da se osveti svima. U 49. minutu je postigao gol. Ne iz penala, već iz slobodnog udarca – EVROGOL!. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading