DETALJI HORORA IZ ZVEZDINOG TUNELA! Borjan bio van sebe, Stanković noć PROBEO U BOLNICI!

Autor: Republika

Sport

05.11.2021

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene viđene su sinoć posle utakmice u kojoj je Crvena zvezda izgubila od Midtjelanda sa 1:0 u 4. kolu Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Pripadnici Žandarmerije na Marakani

Tom prilikom teško je povređen pomoćni trener crveno-belih Federiko Panonćini, kojem je naprsla lobanja i završio je u bolnici!

Navijači srpskog šampiona su, nezadovoljni suđenjem Tamaša Bognara, po završetku utakmice sasuli hrpu tvrdih predmeta dok je mađarski arbitar išao ka tunelu. Tom prilikom teže je povređen Panonćini, koji je pogođen u glavu nakon čega se momentalno srušio na zemlju.

Njemu su u pomoć odmah pritekli klupski doktor, kao i kapiten MIlan Borjan, odnosno članovi stručnog štaba Petar Petrović i Miodrag Mladenović, prenosi Telegraf.rs.

Sva četvorica su pridržavala Panonćinija koji je bio u stanju šoka i naprsle lobanje, da bi vrlo brzo bio zbrinut u ambulantna kola koja su ga odvezla u Urgentni centar, gde je, kako saznajemo, i prenoćio.

Sa njim je sve vreme bio Stanković koji je zbog ovog incidenta propustio konferenciju za medije posle utakmice, iako iz kluba nisu želeli da preciziraju razloge odsustva trenera u medija centru.

Prizori usplahirenog Borjana i zabrinutih članova stručnog štaba na ulazu u tunel, dok pridržavaju Panonćinija, dovoljno govore o ozbiljnosti situacije zbog koje će Zvezda, u to nema nikakve sumnje, još jednom biti na tapetu disciplinaca Evropske fudbalske unije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading