ZVEZDA SE OPORAVILA OD ŠOKA U SURDULICI: Crveno-beli na KRILIMA Ivanića, Pavkova i Kataija PROTUTNJALI kroz Kragujevac! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.10.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se vratila na pobednički kolosek, posle "hladnog tuša" koji je u sredu doživela u Surdulici! Crveno-beli su u 15. kolu Superlige Srbije lako savladali Radnički 1923 na "Čika Dači" rezultatom 0:3 (0:2).

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Zvezde slave gol u Kragujevcu

Bilo je to potpuno drugačije izdanje aktuelnog prvaka Srbije u odnosu na duel sa Radnikom (1:2). Izabranici trenera Dejana Stankovića u potpunosti su kontrolisali utakmicu, od prvog do poslednjeg minuta, na vreme su postigli golove, pa Kragujevčanima nisu ostavili ni pronil šanse da naprave eventualno iznenađenje.

Vodeći pogodak za goste dao je Ivanić, nakon čijeg je udarca u 18. minutu malo promenila pravac, pa je prevarila golmana Radničkog Lukića - 0:1!

Zvezda je nastavila sa ofanzivom koja se isplatila u nadoknadi prvog poluvremena, kada je Pavkov duplirao vođstvo i praktično rešio pitanje pobednika.

Tačku na "i" stavio je rekonvalescent Aleksandar Katai. On je početkom drugog dela igre uputio precizan udarac ka golu Kragujevčana, čini se da je i čuvar mreže domaćina mogao bolje da reaguje, ali je na kraju na semaforu stajalo 0:3.

Do kraja susreta, šampion Srbije je rutinski održao stečeno vođstvo, kako bi potrošio što manje energije pred nastupajuće izazove.

Podsetimo da je duel u srcu Šumadije imao neslavan uvod u vidu obračuna "Đavola" i "Delija", koji su tokom meča odali priznanje Aci Radoviću.

 

 

 

Crveno-beli su tako prišli na pet bodova zaostatka vodećem Partizanu na tabeli Superlige Srbije, a takođe su napravili i lepu uvertiru pred duel sa Midtjilandom koji se igra u četvrtak na našem najvećem stadionu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading