OGLASIO SE MITROGOL: Krupne reči VELIKOG golgetera!

Autor:

Sport

30.10.2021

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam je ostvario ubedljivu pobedu u 15. kolu Čempionšipa protiv Vest Bromvič Albiona sa 3:0, a het-trik je postigao Aleksandar Mitrovič i tako nastavio sa odličnom formom.

Republika

Foto: Starsport

Srpski golgeter Aeksandar Mitrović

Reprezentativac Srbije je postigao 18 golova na 15 mečeva od starta sezone!

 - Veoma važan meč za nas. Imali smo nekoliko pobeda u pravom trenutku i bio ja pravi trenutak da odigramo još jedan ovako dobar meč. Zaslužili smo pobedu - rekao je Mitrović za "Skaj Sports" koji je istakao da je postojao kontakt za penal iz kojeg je i doveo Fulam u vođstvo u 20. minutu meča. - Osetio sam kontakt, ne znam šta je bilo pre toga. Ne znam je li penal ili ne, nisam pogledao video. Ponekad dosude penal protiv nas, ponekad ofsajd. Tokom sezone odluke nekada idu na vašu ruku, nekad ne. To je fudbal. Idem meč po meč. Pokušavam da postignem što je moguće više golova, za mene je najvažnije da igramo timski dobro. Danas smo pokazali mnogo kvaliteta, sa i bez lopte, protiv jedne veoma dobre ekipe. Igrajući ovako siguran sam da ću postići još mnogo golova. Šanse će doći i sve je onda na meni da ih iskoristim - zaključio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading