MEGA HENDIKEP ZA ZVEZDU: Legenda Marakane saopštila LOŠU VEST Delijama posle remija u Danskoj!

Autor:

Sport

23.10.2021

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Pančev je uveren da će crveno-beli proći u nokaut fazu Lige Evrope, dok Darko Kovačević smatra da je neigranje Aleksandra Kataija bio veliki hendikep za izabranike trenera Dejana Stankovića u Danskoj.

Republika

Foto: Starsport

Igrači Zvezde na meču protiv Midtjilanda u Danskoj

Posle tri kola u F grupi Lige Evrope Crvena zvezda se nalazi na korak do toga da obezbedi plasman u osminu finala ovog takmičenja, odnosno proleće na međunarodnoj sceni. Crveno-beli trenutno imaju sedam bodova, jedan više od Brage, dok Mitjiland i Ludogorec imaju po jedan bod. Najbolji mogući scenario po izabranike Dejana Stankovića je pobeda protiv danskog vicešampiona 4. novembra na Marakani jer bi onda upravo klub iz Herninga na dva kola do kraja ostao na nedostižnih devet bodova razlike.

NEMA GREŠAKA

Da će proleće u Evropi slaviti već za manje od dve nedelje, veruju i sagovornici Srpskog telegrafa Darko Pančev i Darko Kovačević, legendarni napadači nekadašnjeg evropskog i svetskog prvaka.

- Naravno da verujem da će osigurati plasman dalje, posebno jer igramo kod kuće. Zvezda igra u kontinuitetu u Evropi sve bolje i bolje i to se već odmah primećuje. Igrači su smireniji, ne prave tolike greške. Ovo je idealna grupa da se pokaže koliko može Zvezda jer su ove tri ekipe u rangu crveno-belih. Zvezda je pokazala da je u svakom pogledu iznad njih. Momci igraju odlično, koriste pozitivne trenutke. Čestitke sa moje strane, samo neka nastave ovako - kaže čuvena Kobra sa Vardara za naš list.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Proslavljeni golgeter aktuelnog prvaka Srbije Darko Pančev

S druge strane, njegov imenjak bio je dosta kraći, ali i jasniji u pogledu na rasplet grupe u kojoj se nalaze srpski, portugalski, danski i bugarski predstavnik.

Pančev: Fudbal zavisan od para

Koliko je vrlo verovatni plasman Crvene zvezde u osminu finala Lige Evrope veliki uspeh, Darko Pančev je uporedio sa stanjem u svetskom fudbalu, gde vidimo da "siromašniji" klubovi polako gube korak s bogatašima.

- Ljudi treba da shvate i da je izlazak iz grupe veliki uspeh jer je fudbal postao zavisan od para. Terzić i Mrkela samo treba da nastave sa dobrim izborom igrača i, kad neko ode, da se dovede dobra zamena i neće biti problema - jasan je proslavljeni Makedonac.

HENDIKEP KATAI

- Može da se overi plasman dalje, pogotovo na Marakani jer pred našim navijačima niko ne može da nas pobedi. Utakmica protiv Mitjilanda bila je prava takmičarska, a Danci su rival kog ne treba potceniti. Zvezda je pokazala da igra dobro i takmičarski. Mislim da je neigranje Kataija bio veliki hendikep, ali je Deki Stanković ponovo pokazao da ima roster za velika dela - poručio je Kovačević.

Republika

Foto: Starsport

Kovačević o remiju Zvezde

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading