DANAC BLJUJE VATRU: Mnogo smo bolji od Zvezde, idemo u nok-aut fazu!

Autor:

Sport

22.10.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Midtjilanda i Crvene zvezde remizirali su u Herningu 1:1 u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Midtjiland Crvena zvezda

Trener Midtjilanda Bo Henriksen uveren je da je njegov tim bolji od Crvene zvezde.

- Mislim da smo igrali veoma dobro. Pogotovo u prvom poluvremenu. U većini parametara fudbalske igre smo pokazali da smo bolji od Crvene zvezde - rekao je Henriksen.

On smatra da Midtjiland nije imao sreće u dosadašnjem toku Lige Evrope.

- Osećam da smo ekstremno nesrećni u dosadašnjem delu Lige Evrope. Treba reći da nemamo sportske sreće. Pogotovo nismo imali sreće u utakmicama na svom terenu. Zapravo, te mečeve protiv Ludogoreca i Crvene zvezde smo odigrali prilično impresivno. Da nam je sada prilika da opet igramo protiv Zvezde ili Ludogoreca, uveren sam da bismo ih pobedili!

Ostala su još tri kola do kraja grupne faze, a Danci u dosadašnja tri kola imaju svega dva osvojena boda.

- Nisam slep. Vidimo gde se nalazimo na tabeli i da smo četiri, odnosno pet bodova iza pozicija koje vode u nokaut fazu takmičenja. Potrebne su nam makar tri pobede da bismo prošli dalje i to je zadatak koji je pred nama. U nekom trenutku će nam se sve vratiti. Ubeđen sam u to. Problem je što bismo u nekim momentima utakmica morali da budemo malo više cinični na protivničkoj polovini. Ipak, ako nastavimo da igramo ovako, verovatno ćemo se plasirati u osmini finala Lige Evrope - zaključio je Henriksen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading