ALARMANTNE SCENE IZ ROTERDAMA: Napadnut predsednik Union Berlina, policija pustila pse na gostujuće navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa povratkom navijača na stadione, vratile su se i nemile scene, a pravi haos je nastao u Roterdamu pre i posle meča između Fejenorda i Union Berlina u trećem kolu Lige konferencija.

Republika

Foto: youtube.com/FRFC1908

Bakljada navijača Fejenorda

Fejenord je slavio sa 3:1 protiv Union Berlina, a huligani su divljali ulicama Roterdama cela dva dana.

Dan pre meča polupan je jedan lokalni pab u kome je predsednik gostujućeg tima sa saradnicima pio pivo.

Na dan meča, eskaliralo je nasilje ispred stadiona.

Došlo je do žestokog okršaja gostujućih navijača i policije. Kako su navijači Union Berlina objavili na Tviteru, policija je nasrnula na njih, a pošto je bilo i mnogo onih sa lažnim kartama, ulaz je bio zatvoren, a mnogi navijači Union Berlina su povređeni.

Među njima i jedan od vođa navijača, koga je izujedao policijski pas, a njegovu fotografiju s povredama, dok sedi u invalidskim kolicima su i objavili na svom Tviter nalogu. On je kasnije prevezen u bolnicu zbog ozbiljnosti povreda.

 

 

Bild je obavestio da je uhapšeno čak 75 navijača, pet teže povređenih koji su završili u bolnici, a navodno su i uhapšena lica tučena i pljuvana u policijskim kolima.

Nije miroljubivije bilo ni na stadionu, navijači Fejenorda imali koreografiju i bakljadu, a uzvratili su i nemački ultrasi koji su ušli na tribine posle haosa ispred stadiona sa policijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading