MUSLIN UDARIO KONTRU PIKSIJU? Bivši selektor BEZ dlake na jeziku o IGRI Srbije u kvalifikacijama za Mundijal!

Autor:

Sport

17.10.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin ocenio je rezultate i igru "Orlova", pod dirigentskom palicom Dragana Stojkovića Piksija.

Republika

Foto: Starsport

Bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin

Muslin smatra da je važna činjenica da su "Orlovi" stigli do šest bodova, protiv Azerbejdžana i Luksmburga, ali je dodao da je igra mogla biti bolja.

Igre nisu bile možda na nivou kvaliteta igrača, ali to su utakmice u kojima treba uzeti bodove i plasirati se na Mundijal. Igra je u drugom planu, rezultat je važan - ocenio je Muslin za "Maxbetsport", pa je potom izneo očekivanja od gostovanja u Portugalu koje će odlučiti prvo mesto u okviru grupe A kvalifikacija za Mundijal. 

Republika

Foto: Starsport

Rezultati su tu, igra može da bude bolja - Muslin o Piksijevoj Srbiji

Videvši zbivanja u prvom poluvremen utakmice u Beogradu niko nije bio optimista. Međutim u drugom poluvremenu smo stigli prednost Portugalije i izjednačili na 2:2. Ne znam kakav će da bude rezultat Portugalije protiv Irske, ali možda je i dobro što moramo da idemo na pobedu. U fudbalu je sve moguće - dodao je Slavoljub Muslin.

Podsetimo, pod njegovim kormilom Srbija je uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali je nacionalni tim na tom šampionatu kao selektor predvodio Mladen Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading