BARSELONA ZAGRIZLA ZA SRBINA: Reprezentativac stiže na "Nou kamp"

Autor:

Sport

17.10.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski gigant - Barselona trenutno proživljava najteži period u ovom veku. Naime, klub sa "Nou kampa" je u teškoj finansijskoj situaciji ali izostaju i dobri rezultati.

Foto:  

Republika

Foto: FSS

Vlahović može i na "Kamp Nou"

Navijači Barse se nadaju da će narednog leta uspeti da privole Erlinga Halanda, najtraženijeg fudbalera na svetu u ovom trenutku.

Ipak, to neće to biti nimalo lako, a čelnici "blaugrane" su već pronašli alternativu u vidu reprezentativca Srbije.

Kako prenosi španski novinar Đerar Romero, ukoliko Barselona i Borusija iz Dortmunda ne uspreju da se dogovore oko Halanda, Barsa se okreće Dušanu Vlahoviću.

 

 

Fudbaler Fiorentine igra sjajno od početka sezone, na osam nastupa postigao je šest golova, dok briljira i u nacionalnom timu.

Ovaj 21-godišnji napadač ima ugovor sa "Violom" do leta 2023, što praktično znači da će Fiorentina morati da ga proda narednog leta ukoliko želi da zaradi ozbiljan novac.

Međutim, tolikog novca u Barsi nema i to predstavlja veliki problem, iako je Srbin prilično jeftiniji od Halanda, njegova cena u ovom trenutku neće ići ispod 60 miliona evra plus primanja.

Podsetimo se, nedavno je Vlahović odbio ponudu "ljubičastih" za produžetak saradnje vrednu osam miliona evra godišnje, a za njegove usluge zainteresovani su i Mančester siti, Pari Sen Žermen, Atletiko Madrid, Juventus i mnogi drugi.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading