BEZ TRUNKE STIDA I SRAMA: Albanci KRIVE poljske PROVOKATORE, pa poručuju - "Mi NISMO nasilni, naši navijači su za PONOS"?!

Autor: Republika

Sport

14.10.2021

16:20

Fudbalski savez Albanije oglasio se saopštenjem u kome je poručio da navijači njihovog nacionalnog tima nisu nasilni, niti imaju istoriju izazivanja incidenata na stadionima?!

Tanjug/AP

Incidenti na stadionu "Er Albanija"

Podsetimo, Poljska je minimalnim rezultatom trijumfovala na stadionu "Er Albanija" u kvalifikacionom susretu za odlazak na Svetsko prvenstvo, a meč je bio prekinut na 20 minuta.

Albanci su gađali igrače rivala, a savez smatra da su Poljaci krivci zbog "provokacija".

- Imali smo 22.000 odličnih navijača i neke pojedince koji su pokvarili sve dobre stvari koje je ekipa napravila - navodi FS Albanije u saopštenju, pa apostrofira ko je zaista odgovoran:

- Poljski navijači su neprestano oko dva sata bacali razne predmete na naše navijače na dva dela stadiona. Mi nemamo nasilne navijače. Mi nemamo istoriju problematičnih navijača. Naprotiv, odlično ponašanje i podrška naših navijača tokom utakmica kući i van zemlje su za ponos - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, Poljaci su u direktnom duelu udaljili Albance od mesta u baražu, a u Tirani će 25. maja biti odigrano finale novoformirane Lige konferencija.

Komentari (0)

Loading