PAUNOVIĆ ZAPALIO SRBIJU: Zlatni selektor progovorio o Piksijevim Orlovima!

Autor:

Sport

13.10.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor naše mlade reprezentacije sa kojom je postao šampion sveta 2015. gdine na Novom Zelandu, Veljko Paunović, istakao je da je ponosan na sadašnji tim "orlova" koji vodi Dragan Stojković Piksi

Republika

Foto: Starsport

Bivši selektor naše mlade reprezentacije Veljko Paunović

Većina "zlatnih orlića" iz 2015. godine naši su sadašnji seniorski reprezentativci, a među njima su između ostalog i Sergej Milinković-Savić, Predrag Rajković, Miloš Veljković, Nemanja Maksimović, Andrija Živković, Marko Grujić, Saša Lukić.

 

 

- Veoma sam srećan i ponosan na tu generaciju. Mnogi od njih ne samo da igraju za nacionalni tim, već i za jake klubove na visokom internacionalnom nivou. Veoma sam srećan što to vidim. Rade odličan posao za reprezentaciju i nadam se da ću videti još mnogo rezultata od njih, da nastave da pokazuju talenat i da uspeju u svojim karijerama- rekao je Paunović za klupski sajt Redinga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading