PREKIPELO IM ZBOG DVOSTRUKIH ARŠINA: Superligaš REŠIO da se OGLASI, pa PROZVAO Zvezdu zbog ODLAGANJA mečeva?!

Autor:

Sport

13.10.2021

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog od 14 časova gostuju Radniku u Surdulici u 1/16 finala Kupa Srbije, a Kragujevčani će desetkovani putovati na jug Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Crvene zvezde

Naime, na stadionu "Čika Dača" muku muče sa povredama i koronavirusom, usled čega su tražili odlaganje susreta sa Surduličanima, ali su dobili negativan odgovor.

Slavko Perović, sportski direktor Superligaša iz srca Šumadije, požalio se kako je drugim klubovima dozvoljeno da odlože mečeve, a pita se zbog čega Radničkom nije.

Dok su neki drugi klubovi bili u prilici da odlažu svoje utakmice iz raznoraznih razloga, mi smo eto došli u situaciju da nam reprezentativna pauza bude skraćena za tri-četiri dana, što mislim da nema nikakvog smisla. Ipak, zbog same veličine našeg kluba i ogromnog poštovanja prema Fudbalskom savezu Srbije nismo želeli da povlačimo neke radikalne poteze i tražimo odlaganje sutrašnje utakmice, iako smo imali i više nego valjane razloge za tako nešto. Odlazimo u Surdulicu sa mešovitim timom, ali odlučni u nameri da pokažemo karakter u ovom veoma teškom trenutku. Sigurno je da će svi igrači koji sutra budu istrčali na teren dati svoj maksimum i da će dostojno reprezentovati ovaj klub - poručio je Perović uoči premijere u okviru našeg najmasovnijeg takmičenja.

Republika

Foto: FK Radnički 1923

Nezadovoljstvo u Radničkom zbog "dvostrukih aršina"

Podsetimo da je tema odlaganja mečeva bila i nedavno u žiži, kada je zbog zaraze igrača aktuelnog prvaka Srbije pomeren duel Zvezda - Voždovac, a Kragujevčanima je zasmetala činjenica da ista praksa nije primenjena i u njihovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading