DRUŽE, BATALI NAMEŠTANJE: Terzić poslao MOĆNU poruku Piksiju - "Selektore, radi svoj posao"!

Autor:

Sport

06.10.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poslao je jasnu poruku selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju.

Republika

Foto: Starsport

Ilustracija Zvezdana Terzića i Dragana Stojkovića Piksija

Čelnik našeg najtrofejnijeg kluba pozvao je Piksija da se bavi svojim poslom, bez mešanja u stvari koje ne spadaju u opis pozicije selektora.

- Pojavio se Piksi i priča o srpskom fudbalu. Druže, ti si selektor, bavi se reprezentacijom, nemoj ti da komentarišeš da li ima nameštanja i da li se gradi nacionalni stadion. Svako se petlja u stvari koje ga se ne tiču - rekao je Terzić u intervjuu za "TV Pančevo", a potom je uputio zamerku na račun FSS, po pitanju tzv. bonus igrača.

- Ne formiraju se mladi igrači, FSS je napravio katastrofalnu glupost, stavio je bonus od dva igrača, Zvezda je bila inicijator, umesto da podignu na tri. Naša liga treba da bude razvojna liga, oni smanje sa dva na jedan. Neko ko vodi fudbal mora strateški da postavi stvari. Ja bih napravio bonus samo četiri igrača preko 25 godina mogu da igraju srpsku ligu. Mora da se baci fokus na mlađe kategorije, trenerski kadar, nemamo trenere i infrastrukturu - podvukao je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading