PARTIZAN PRAVI ŽRTVU OD SEBE I REKETIRA DRŽAVU: Zvezdan Terzić udario nikad jače - da li je iskren Stankovićev i Stanojevićev zagrljaj?

Autor: Republika

Sport

06.10.2021

11:07

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je bio gost emisije "Lice nacije" na televiziji "Pančevo" i tom prilikom govorio o odnosima sa Partizanom, kao i o pomoći države na koju računaju oba beogradska kluba.

Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić je govorio o konstruisanju lažne slike da je Crvena zvezda "državni projekat", i za krivca direktno optužio večitog rivala Partizan.

- Iz dana u dan vidim da se koristi ista matrica, jako ružna, da smo mi državni prijekat, a oni žrtve režima, što je velika laž. Ja sam svedok i ko hoće realno da pogleda, oni sa tom pričom su zaludeli ogromnu većinu Partizanove javnosti jer sebe smatraju žrtvom ovog režima. To je alibi koji na ružan načun zloupotrebljavaju i klasično pokušavaju da reketiraju državu. To im uspeva već evo deset godina. Tom pričom mi smi žrtve, mi smo žrtve… oni neuspešni, traže krivca, ne u sebi nego državi, kao da hoće neko da ih ruši - rekao je Terzić za TV Pančevo.

Prvi čovek crveno-belih tvrdi da je pomoć dva najveća srpska kluba podjednaka.

Starsport

Detalj sa meča Partizan - Crvena zvezda

- Kada pričam sa nekim ljudima, mislio sam da su umereni partizanovci, vidim koliko su ostrašćeni, zadojeni tom idejom. Ja odgovorno tvrdim da Zvezda nema nikakvu pomoć veću od Parizana, to lako može da se proveri. Transparentno poslujemo, svako ima uvid u naše poslova, na APR se objavljuje naš isveštaj finansijski, funkcionišemo u beloj zoni, siva zona nula, nadam se i Partizan. Vide se naši prilivi, nas država ne finansira. Jako je to pokvareno od nekih struktura… Kaže "Nas neko hoće da ugasi, Partizan je žrtva"… Ružno je, bezobrano i nekorektno. Tako reketiraju državu. Stalno je naša potreba da se opravdamo da nismo državni projekat. To što ogromna većina stranovništva navija za Zvezdu, što predsednik navija za Zvezdu… On je toliko odgovoran čovek da nikad neće da zloupotrebi funkciju da bi pare poreznika dao Zvezdi. Ako se nekada nešto učini mora ekvivaletno da se učini i Partizanu, da ne bi oni lajali i ujedali na ružan i primitivan način...

Fotografija Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića zagrljenih na terenu uoči večitog derbija obišla je Srbiju. To je ono lepo što je potrebno kad su naša dva najveća kluba u pitanju.

- Grljenje mora da bude iskreno. Mi odemo na ručak sa rukovodstvom Parizana i dogovorimo se oko nekih stvari. Još se nismo ni razišli i izađe izjava njihovog trenera koji priča o ovom što pričam, oni su žrtve, a mi državni projekat…. Onda ni ručak ni zagrljaj nisu iskreni, o tome govorim - poručio je Terzić.

Komentari (0)

Loading