KRAJ EPIZODE U MOSKVI: Nikolić PODNEO OSTAVKU a zauzvrat dobija MILIONE!

Autor:

Sport

04.10.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener beogradskog Partizana, Rada i između ostalih i Vojvodine - Marko Nikolić, podneo je ostavku na mesto trenera moskovske Lokomotive nakon serije loših rezultata.

Republika

Foto: Starsport

Nikolić mora da traži drugi posao

Ono što je takođe zanimljivo je da će Nikolić u dogovoru sa upravom dobiti odštetu od čak tri miliona dolara, javlja novinar Sport ekspresa Maks Alanazarov.

Nime, Nikolić se sastao sa čelnicima kluba i u kratkom, 15-minutnom razgovoru odlučio da napusti "železničare". Isti izvor javlja da se spremaju papiri za raskid saradnje.

Takođe se navodi i da je poslednjih meseci vladala potpuna konfuzija u ekipi, nakon što je Lokomotiva angažovala izvesnog meksičkog lekara, igrači su trenirali u dve grupe, a da Nikolić nije znao ko je spreman te je Meksički lekar sam odlučivao o tome...

Na sve to, kako piše Alanazarov, Nikolić se uopšte nije pitao o pojačanja, za koja je u nekoliko navrata saznao iz medija.

Kap koja je prelila čaši bila je serija od pet mečeva na kojima Lokomotiva nije uspela da trijumfuje.

 

 

Nikolić je završio misiju u Moskvi nakon godinu i po dana, nakon što od njegovog ustoličenja nijednom nije imao podršku tamošnje javnosti, pa čak ni pojedinaca iz kluba.

Sa "lokosima" je uspeo da osvoji Kup Rusije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading