GASTARBAJTERI NAPRAVILI HAOS NA MEČU: Sudija žrtva tuče Srba i Albanaca u Nemačkoj!

Autor: M.S

Sport

04.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel između albanskog FK Kosovo i Tempa naših iseljenika u Frankfurtu prekinut je zbog nereda u kojima je arbitar pogođen flašom u glavu.

Republika

Foto: Printscreen

Arbitar na meču Tempa i Kosova na utakmici u Nemačkoj

U ratu Srba i Šiptara Nemac je izvukao deblji kraj! Iako ovo zvuči kao početak nekog vica, to ipak nije slučaj, već se radi o neredima na fudbalskoj utakmici u Nemačkoj. Naime, haos je obeležio fudbalski meč u sedmoj ligi Nemačke u Frankfurtu, gde su se sastali srpski iseljenici koji nastupaju za FK Tempo Albanci s prostora južne srpske pokrajine, a koji igraju za klub Kosovo.

Iako se ovaj rang takmičenja smatra amaterskim i sve je počelo u dobrom raspoloženju i uz neizostavni roštilj, to kasnije nije smetalo navijačima oba tima da izazovu haos na utakmici i tuču na tribinama. Najgore je prošao glavni sudija Hajko Špilner, koji je pogođen flašom u glavu. Da sve bude urnebesnije, pogođeni arbitar je po profesiji policajac. Zbog ovog incidenta meč je prekinut na neko vreme, ali su timovi, na kraju, uspeli da odigraju utakmicu do kraja (1:1).

Takođe, tokom meča su se u više navrata čuli nacistički povici, kao i mnogobrojne uvrede, zbog čega je reagovao trener srpskog Tempa Zoran Marčetić.

- Ovo je sramota, prava ludnica. Nema nikakve veze s fudbalom i takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju, ne znam šta bih više rekao - rekao je Marčetić.

Isto mišljenje ima i trener FK Kosovo Ruždi Statovci.

- I mene mnogo boli duša, kao i Marčetića. Na Balkanu još ima nekih stvari koje ljudi mešaju s politikom. To nema veze s politikom. To je fudbal i ništa drugo - naglasio je Statovci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading