STANOJEVIĆ IZVODI NEKI NOVI PARTIZAN: Sprema se JURIŠ od prvog minuta!

Autor:

Sport

03.10.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan ustalio se na vrhu tabele Superlige Srbije, a da bi se tu održao i dalje ključan je meč sa narednim rivalom, Napretkom.

Republika

Foto: Starsport

FK Partizan

Četa Aleksandra Stojevića jako je "zagrizla" ove sezone, te je i nastavila sa sjajnim rezultatimo što u Evropi što u Superligi Srbije gde su nakon 12 kola imaju upiusan samo jedan remi i to u večitom derbiju.  

U Kruševac Partizan odlazi rešen da osvoji tri nova boda. Iako se u poslednjih nekoliko sezona na stadionu Mladost retko radovao.

Nema sumnje da će Stanojević ponovo izmeniti startnu postavu, što zbog potrebe, što zbog pravila.

Naime, zbog toga što je pozitivan na koronavirus u ekipi neće biti Siniše Saničanina, čije će mesto u štoperskom paru sa Vujačićem zauzeti "povratnik" Miletić, kao što je bio slučaj u utakmici sa Florom u četvrtak.

Postoji velika mogućnost da umesto Živkovića i Obradovića koji su igrali meč Lige konferencija, na bekovskim pozicijama zaigraju Miljković i Urošević. Dok na poziciji zadnjeg veznog treba očekivati Zdjelara i Miloša Jojića.

Veliki su izgledi da Stanojević u Kruševcu odmori kapitena Lazara Markovića, a da od 1. minuta zaigra mladi Terzić, koji se opasno nametnuo igrama u poslednje vreme.

Prisustvom Terzića bi bilo ispunjeno i pravilo da jedan “bonus” igrač počne meč.

Druga opcija, ali manje verovatna, jeste da Jović zaigra, a da Menig ostane na klupi.

Što se veznog reda tiče, Natho je siguran starter pod Bagdalom.

Dileme u napadu nema, Rikardo Gomeš nema alternativu.

Prema tome, sastav Partizana bi trebao da izgleda ovako: Popović – Miljković, Vujačić, Miletić, Urošević – Zdjelar, Jojić – Terzić, Natho, Menig – Rikardo.

Meč Napredak - Partizan na programu je u nedelju od 16 časova. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading