DA LI JE ON REŠENJE ZA ŠPICA: Napadač nastavlja da REŠETA! Stanković mora da obrati pažnju

Autor:

Sport

03.10.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Crvene zvezde i dalje kuburi sa pozicijom klasičnog napadača. Uprkos dolasku letnjih pojačanja trener Dejan Stanković i dalje nema prava rešenja za tu poziciju. Međutim, treba sagledati celokupnu sliku i videti kakvih se sve talenata Zvezda i odrekla, možda i prelako.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda i dalje ima problem na toj pozicija

Dejan Vidić, stigao je u Ljutice Bogdana posolednjeg dana 2018. godine kao pojačanje iz Zlatibora, ali ovaj napadač do sada nije odigrao nijedan zvaničan meč za crveno-bele sa kojima ima ugovor do leta 2022. godine.

Za ovo vreme koliko je vezan za Zvezdu, Vidić je išao po pozajmicama od Zemuna do Napretka, preko Grafičara, da bi se ponovo vratio u filijalu crveno-belih za koju je ove sezone na osam mečeva postigao tri gola.

Poslednji je postigao protiv Mačve u subotu u porazu svog tima rezultatom 2:1.

Protiv Dobanovaca u 2. kolu igrao je samo osam minuta, zatim 37 protiv Železničara, da bi u svom trećem nastupu ove sezone igrao 84 minuta i tresao mrežu Kabela.

Protiv Rada je igrao 90 minuta, kao i protiv Javora kojem je dao gol, a onda je upisao 70 minuta protiv Inđije i 90 protiv Žarkova do ovog meča sa Mačvom u kom je igrao 71 minut.

Vidić je dugo bio van terena i u 2021. godini je krenuo da igra fudbal praktičnood prolećnog dela šampionata.

Šansu je dobijao sa klupe sve dok sredinom aprila nije dao dva gola Trajalu. Potom je igrao dva cela meča i dao je po jedan gol (Dobanovci, Jagodina), a u finišu šampionata zabeležio je i dve asistencije (Sloga, Radnički).

S obzirom na to da mu sledećeg leta ističe ugovor, a da do sada nije dobio šansu u Zvezdi, teško da će Vidić ostaviti neki dublji trag u najtrofejnijem srpskom klubu u koji je došao posle 10 golova na 16 mečeva u dresu Zlatibora.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading