ZVEZDA NEĆE NA STADION LUDOGORECA: Crveno-beli PROMENILI PLAN pred meč u Bugarskoj!

Autor:

Sport

29.09.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde sutra očekuje meč drugog kola grupne faze Lige Evrope u kojem crveno-beli idu na megdan ekipi Ludogoreca.

Foto:  

Republika

Foto: Starsport

Stanković otkrio planove

Tim povodom održana je konferencija za medija u kojoj je utiske i očekivanja oi predstojećem meču izneo trener crveno-belih Dejan Stanković. 

Svakako, ono što nije dobra stvar u redovima crveno-belih je i činjenica da su čak četvorica igrača pozitivna na korona virus. Van stroja su kapiten Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragovič i Aleksandar Katai. 

- Mi smo Crvena zvezda. Ja neću tražiti izgovore. Neću tražiti bilo kakve odstupnice. Mi imamo momke koji su ženji utakmica i siguran sam da će odmeniti naše lidere. Nadam se da će  sve završiti samo na tome, na njih četvoro. Preguraćemo ovo. Idemo dalje - istakao je Stanković. 

Strateg crveno-belih je zatim istakao da je ovoga puta došlo do promene plana te fudbaleri Zvezde neće pred meč trenirati na stadionu Ludogoreca. 

- Slažem se da je uvek bolje kada se igra kod kuće. Isto je bitno da se oseti protivnički teren, da se uzmu dimenzije, što se kaže. Ali opet, mi smo jedna iskusna ekipa kojoj to ne bi trabalo da smeta niti da utiče. 

Stanković je zatim pojasnio zbog čega će crveno-beli putovati direktno na utakmicu bez uobičajenog treninga.

- Mi bi putovali ranije, ali jednostavno zbog novonastale situacije želeli smo da budamo sigurno u broj putnika. Ali, imamo momke koji će biti spremni za sutra - zaključio je Stanković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading