U HUMSKOJ OSMESI OD UVA DO UVA: Partizan dobio BRUTALNO POJAČANJE u najvažnijem momentu!

Autor: Republika

Sport

28.09.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvinsiju Menigu je iznenađujuće malo vremena bilo potrebno da se privikne na nove saigrače u Partizanu i sistem igre Aleksandra Stanojevića.

Foto: Starsport

Partizanov trojac u napadu - Rikardo GOmeš, Kvinsi Menig i Nikola Terzić

Holanđanin je već na evropskom debiju u Ligi konferencija upisao gol, a na domaćim terenima pokazao da je vrsan igrač u ubedljivoj pobedi protiv Spartaka.

Novo pojačanje Partizana je upisalo dve asistencije i gol, uz brojne šanse i prodore, delujući zaista neumoljivo. S pravom je dobio zvanje najboljeg igrača 11. kola Superlige Srbije.

Odlazak Sejdube Sume uneo je nemir u Humsku, a Menigove partije mogle bi da  nadomeste napuštanje Gvinejca koji je bio redovna opasnost po gol pri svakom dodiru. 

Kvinsi Menig (26) je rođen u Amsterdamu (Holandija), igra na poziciji levog krila, a karijeru je započeo u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Ajaks.

Nastupao je i za holandski Cvole, francuski Nant B, engleski Oldam i holandski Tvente, odakle je i stigao u Beograd.

Zabeležio je i veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije svoje zemlje (U17, U19, U20, U21). Tokom aktuelne superligaške sezone zabeležio je četiri nastupa, uz jedan postignut pogodak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading